tisdag 25 november 2014

Tränings update

Idag har det hänt nåt som nästan nog är värt att dokumentera! Jag har tränat! 
Man skulle seriöst inte kunna tro att jag sprungit på gymmet 5-6 gånger i veckan det senaste 1½ året, så lat som jag släppt mig nu! Nåja, helt på lathet beror det väl inte heller på utan tröttheten o illamåendet som kom med att man blev preggo för 3 månader sen spelar väl också sin roll. 

Dock så har jag märkt hur mycket muskler som runnit av mig under dessa månader, har endast gått ner i vikt sen inskrivningen o det tror jag nog delvis beror på att jag inte tränar, glömmer lätt att äta ordentliga mål om jag inte rör på mig o muskelmassan har nog då också minskat. 

Gunsen jag hade i maj är nog ett minne blott.

Jag har faktiskt planerat att inte säga upp mitt gym medlemskap alls sålänge jag är gravid. Säger jag upp det tror jag bara det blir en ännu större tröskel till att komma igång igen sen efter förlossningen, och det kostar ju bara 30e per månad så riktigt ruinerad blir man inte fastän det inte används till fullo, finns ju nog värre saker man slösar 30e i månaden på som man skulle kunna vara utan. Ska ändå försöka komma mig iväg ett par gånger i veckan för att inte helt försoffas nu sålänge det går åtminståne. Tycker bara det känns lite tråkigt att träna ibland så man inte får ta ut sig riktigt så mycket man orkar. 
Sen när babyn är ute ska jag nog bli en riktigt fit mama! 

Dagens facelook och middag till sist. 
Tur att man har en fästman som kan laga mat annars skulle jag svälta ihjäl alternativt leva på smörgåsar. Matlagning är seriöst nåt av det värsta jag vet! 

2 kommentarer:

  1. Hödu he borda ga att "frys" eller paus korte för na månader :) så böv man ju int betal alls! Tänker typ tå man e rikti höggravid å san strax efter man föödd så kanske man int alls fa dit på en stund :) man böv ju int betal startavgiften igen tå hlr :) å int så jobbit at kom igång igen då! (ska ja sej som int enns e på gym! Ba ett tips iaf)

    SvaraRadera
  2. Aija he ha ja int veta! Blir no säkert så att ja gör he tå några månader typ apil- september ele na liknand :) vem vill nu ens träna inomhus på sommarn o dessutom kan man ju int va bort från bebisen i början. :)

    SvaraRadera