söndag 20 juli 2014

Pappa 50år

Igårkväll blev det fest som heter duga! Pappa ställde till med partaj för att fira att halva livet gått(?) o en massa folk kom för att uppvakna honom (eller äta gratis mat o dricka gratis sprit?)! ;) 

Hela gårsdplanen var full med tält med som tur kom det inte nåt regn utan blev superbra väder som höll i sig hela kvällen! 

ca 100 matgäster blev bjudna på jättegod mat bestående av wokade grönsaker o potatis, bröd, sallad o grillad lax! 


Sen blev det ju såklart även program som till största del Måndagsklubben stod för!  


Hans vänner tyckte att det nog är dags att börja röra på fläsket så han fick prova på både kettlebell, boxercise, flexibar, zumba och crossfit. ;) Svettigt värre!Fina Vivi läste upp en dikt hon skrivit om sommarenFamiljefotografering! Ska bli kul att se bilderna av hela familjen sen. :)


Nathalie, Carola och jag Pappa fick hälsning från självaste Gradiatorn Amazon!
Retro Gentlemen spelade hela kvällen o mot sena kvällen börja den äldre generationen komma igång med dans movesen! ;)
Summa sumarum så var det en otroligt lyckad kväll! Kan nog med stor sannolikhet säga att vi hade bästa festen i Larsmo igårkväll! ;)
Pappa blev jättenöjd och stämningen under hela kvällen var suverän! Sista gästerna styrde hemåt runt 3 tiden o jag var hemma 20 före 4!

Alla dessa bilder är tagna med min telefon så därför är de ganska suddiga, men de kanske bara är bra heheh :D Är de nån bild som nån verkligen vill ha bort från nätet är det bara att säga till! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar