söndag 15 juni 2014

Om 2 veckor ligger vi o steker

Tjaa, man lär ju inte bli brun i denhär farten här i Finland..! 15grader max på 14 dagars prognosen.. 
Vad gör man då? 
JO, man bokar en resa till varmare breddgrader. ;) 

Om 2 veckor ligger Sami (yes, jag har fått övertalat honom om att man inte dör så fort man stiger utanför Finlands gränser!) o jag o chillar på beachen där jag låg med familjen för 5 år sen..! 


Ordentlig bruna kan man nog säga att jag hade! Jag har alltid tyckt att folk är dumma som åker till södern mitt i sommaren när det för en gångs skull är fint väder i Finland, men nää.. blir ju deprimerad av dehär temperaturerna vi har här..! Dessutom passade de bättre med båda våras jobb o som de ser ut nu så kommer de ändå bli en till södernresa i början på nästa år att njuta av! ;)

2 kommentarer: