lördag 9 mars 2013

Bortåt

Vi började vår resa till Spanien genom att åka tåg från Bennäs ner till Tikkurila, hoppade på flygbussen till flygplatsen o letade upp en lagom bekväm sovplats. Så från 11:30-04:00 låg vi här o sov..


Sen hoppade vi på flyget till Lissabon där vi skulle vara i 6 timmar tills flyget till Malaga for. Det vi ju inte hade räknat med var tidsskillnaden så vi hamnade ju att sitta där 8 timmar istället för 6..


När väntetiden äntligen var över så fick vi hoppa in i en liten buss i åka till själva flygplanet.. det var en skräckblandad förtjusning när vi fick se planet vi skulle med..


..ett litet propellerplan för 20 personer! Vi fick öronproppar för att inte bli döva av ljudet o att åka i dedär planet var nog som att utmana döden själv i rysk roulette..

Nå, fram kom vi iallafall o efter en 50€'s taxiresa som fick pulsen att stiga genom taket så var vi äntligen framme vid hotellet, som till vår förtjusning faktiskt såg ut som på bilderna på internet! Fast smarta som vi var så tänkte vi ju inte på att lägga på ac'n så att vi skulle få värme i rummet, så första natten låg vi o huttrade av kyla..


Utsikt från balkongenInga kommentarer:

Skicka en kommentar