söndag 20 januari 2013

FML

Igår hade vi fuskdag. Åt både en Subway smörgås och lite chips och godis på kvällen. GOOOTT! and so worth it! Så nu tar vi oss i kragen igen och kör igenom en till dietvecka utan fusk innan nästa lördag!

Förövrigt är jag lite bitter då mina perfekta planer för våren/sommaren gick i kras. Har ju en vecka vinterledigt att ta ut, så då tänkte kusin Elin o jag åka till södern i mars, och så hade Sami o jag tänkt åka till London i Juni när vi skulle ha semester. Meeeen nu då man är osäker på om man blir arbetslös så småningom så känns det ju nästan viktigare att spara pengarna. Bara jag skulle få nytt jobb o vara säker på att jag har inkomst om några månader så skulle det ju vara OK att åka, men när man har sökt 100 jobb o ingen verkar behöva nån anställd så känns det sådäär.. :/

= när man äntligen har råd och tid, så skiter sig allt i alla fall. F U LIFE!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar