söndag 9 december 2012

Ofrivillig frysavfrostning

Vi har i ett par dagar gått o förundrats av en stank som funnits i hjälpköket. Igår sökte jag överallt för att se om Pendi hade låtit en olycka ske där nånstans, men hittade inget. Igår köpte vi glass o jag gick o satte den i frysen, märkte inget speciellt. Idag skulle Sami äta glassen, varpå han märker att den är i mjölkkonsistens. Så av nån anledning har frysen slagit av o allt inuti smält. Ni kan gissa om allt gammalt kött o sånt luktade härligt.. Det hade nog av stanken att döma redan varit smält igår när jag satte dit glassen men var väl i andra tankar då jag inte märkte nåt.

Så nu har vi fått slänga allt. Sami surar över glassen men jag blev mer sur över alla 20+ litrar jordgubbar vi hade frusit in. Som tur märkte vi att lägsta lådan ännu var ganska frusen så några liter jordgubbar räddade jag. Får se om jag blir magsjuk sen när jag äter dem med då får jag väl slänga resten om det inträffar.

Nå, en julstädning av frysen behövdes ju men hade hellre gjort det på mina villkor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar