onsdag 19 december 2012

Nya ting

Har jobbat 9h idag, får som tur börja först kl 11 imorgon så jag får lite sovmorgon åtmiståne o lite mindre jobbtimmar. Tror nog det räcker med 48 iallafall..

Fick hem ett paket från Members idag som jag beställde för några veckor sen! En klänning o 2 toppar + frakt för 22€, inte dåligt alls! Tyvärr hade jag samma gamla vanliga otur med klänningen.. den var för kort. Inte lätt att vara 182cm när allt man beställer bara går ner till halva röven. Synd för den var annars jättefin.. Men troligen passar den desto bättre på syrran..!

Sami o jag hade bestämt att vi inte skulle köpa julklappar åt varandra iår, utan istället köper vi för ca 50€ åt oss själva. Sami ville köpa nya kuddar åt sig o jag hade tänkt beställa tid för ansiktsbehandling, men ändrade mig idag o tog istället hem nåt från jobbet istället..


Visar när det används!  

(...o däääär fick mamma ett nervöst sammanbrott då hon tror att jag gick i konkurs för att jag köpte ännu ett nytt halsband...)

Förästen så måste jag faktiskt skryta på nya bilen! Den är super! Det är altså en Toyota Avensis -07 med 2.0l Diesel. Den är ju inte bara min utan nog bådas (fast jag kallar den min) men det är jag som kommer använda den mest, det var mitt krav om vi skulle köpa en dyrare o inte bara nån 4-5000€ bil.. :)

Nu blir det för jobbigt att skriva då jag har en liten uttråkad yorkie som inte låter tangentbordet o musen vara ifred.. Klippte dessutom hennes klor ikväll så de är nu sylvassa o inte så sköna på armarna.. Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar