torsdag 13 december 2012

Jobbigt

Jobbar 6 dagar denna vecka och minst 6 dagar nästa vecka också.. Snark. Julrush, bra för affärerna men mindre bra för mitt liv då man bara är sur o irriterad resten av tiden. Imorgon blir det jobb 10-?, senast till kl 18 iallafall så det är ju inte hela världen. Sen på lördag far Sami o jag ut på ääventyyr! och är borta hela dagen, så syrran har lovat att komma hitt på dagen o sällskapa Pendi lite.

Ikväll efter jobbet har jag gjort 2 klippningar o spacklat lite i min garderob. Jag håller på med projektet Pimp my Skrubb just nu, och förhoppningsvis kan jag börja måla väggar och tak imorgonkväll. Jag har ju en mini walk-in-closet för mina kläder o väskor o grejor men den var lite dåligt planerad o fult målad så jag har rivit ut allt o börjat om. Visar före- o efterbilder när den är klar!


Random föning från frissatiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar