söndag 2 december 2012

Inredningslykta

Idag har vi varit hos Samis bror o hans familj i Öja ett par timmar. Kul att se barnen igen då det gått några veckor sen sist. :)

Har ju inte hunnit eller orkat visa er vår fina lykta som vi fåtta av farbror o familj till förlovningspresent! Helt i min stil! Jag är lite smått allergisk mot allt "gammaldags vita" som alla inreder med nuförtiden. Lite gammaldags tycker jag om, men då får det just som denna vara mer i brunt o sånt istället för vitt (hela huset vårt går ju i brunt så ni kan ju gissa vilken färg jag gillar?)


Min "tvättpulverburk" fick flytta till köket istället då jag köpte en ny finare burk från Pentik till tvättpulvret, så nu får den agera kaffekapselburk istället.

Nu ska jag fördriva en timme framför datorn ännu tills Solsidan börjar kl 21 på FST o då sätta mig i soffan med en kopp Tazza!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar