söndag 9 december 2012

Hemma hos m&p

Sitter "hemma" i Larsmo för tillfället. Egentligen är ju inte dehär stället hemma eftersom att jag aldrig har bott här i mammas o pappas nya hus, men märker ofta att jag säger "hem" av gammal vana när jag åker hitåt.

Syrran kanske inte är så glad för att jag är o snokar på hennes (min gamla om vi ska vara noga) dator, men hon får skylla sig själv för att hon inte har bytt lösenord sen datorn var i min ägo. ;)

Pendi har fått springa lös o busa av sig i snön, så nu ligger hon här i syrrans rum bredvid mig o slappar. Måste ha dörren stängd för annars blir det ingen ro här i huset då Kelsi tycker att det är sååååå kul att ha Pendi på besök o inte kan lämna henne ifred en minut ens.

Varför blir man snyggare, får slätare hy o mindre skitigt hår i denhär webcamen än i vår?

1 kommentar: