fredag 21 december 2012

Dag 12

Sitter nu framför datorn då jag istället borde antingen äta frukost eller fixa fejset. Pendi försöker smyga förbi mig med en tom pantflaska, släpper den varje gång man tittar ditåt o tar försiktigt upp den igen när man titta bort. :) Min lilla sötfia.. Hon har redan 2 att leka med i vardagsrummet så hon vet att hon egentligen inte får en till.

Igår blev en lång dag. Började först 11, blev 8h jobb o sen direkt till O'learys med kollegorna på mat för att fira då vi hade slagit försäljningsrekordet i butiken! :) Kom hem vid halv 9, ut med Pendi o sen började jag måla andra varvet i garderoben. Får kanske övernattningsbesök mellan lördag-söndag så skulle gärna vilja flytta våra madrasser från vardagsrummet tillbaka till sovrummet tills dess, så var tvungen att måla färdigt igår.

NU ska jag fixa klart o sen ska jag dra till jobbet för att jobba 9h, årets stressigaste dag, men vi får väl hoppas att jag överlever! Bara jobb imorgon kvar sen, då har jag jobbar mina 13 dagar i streck o får ta jullov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar