onsdag 26 december 2012

Christmas stressen is over!

Julhelgen börjar lida mot sitt slut, men som tur jobbar jag bara en dag, dvs imorgon, o sen är jag ledig 5 dagar igen! Ååh va skönt att få vila ut ordentligt efter julstressen! Funderar på att åka till Vasa o trängas med alla andra rea shoppare på fredag. Nån som vill med? Har ju hela stora familjebilen att packa i nuförtiden. ;)

Idag steg jag upp tidigt, for till gymmet o tränade en timme, kom hem, for på lunch till ABC med Sami o sen for vi till Öja o var där ett par timmar, o sen slutligen via mina föräldrar i Larsmo, hem.

Har äntligen bilder att visa av nya halsbandet! Väldigt dålig kvalité då det är telefonbilder men det får ni ha överseende med.Nu ska jag bara sitta o slötitta på Dr. Phil, o lite senare kommer Joni o Anna-Lovisa hit o ser på skräckfilm med oss! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar