torsdag 15 november 2012

Spoiled brat talking

Det går lite trögt med skriverierna här nu igen tycker ja.. Finns inte direkt mycket att skriva om när jag jobbat så mycket de senaste dagarna, o sen gymmat, o sen sovit. Imorgon blir det ännu 9 timmar jobb, sen kommer jag att vara 7 timmar på Köpmannamässan på lördag (möjligtvis också söndag), så det lämnar inte direkt mycket tid över..

Idag fick vi nya soffan! Helt perfekt var den. Som sagt exakt likadan som denna vi har men 4ggr mindre. Nu fattas bara ett tv-bord och en tv. Imorgonkväll kommer jag få spendera hela kvällen i datarummet för Sami o hans kompisar ska tydligen ha pokerkväll här o No women is allowed! sägs det.

Haha, tittade igenom bärbara hårddisken snabbt för att hitta ett par bilder att sätta hit för att minska tråk-procenten på detta inlägg (too late) o snubblade över dessa från mitt rum på internatet i Vasa! Här bodde jag altså hela första året. Och jag hade lyxen att få bo ensam (efter att hon jag bodde med flyttade ut efter typ 3 veckor)! De flesta bodde 2 pers i dessa minimala rum! Gemensam dusch o kök för hela våningen (ca 15-20rum) o toalett delade man på med grannen. Känner mig ganska bortskämd nu jämfört med då måste jag nästa erkänna.2 kommentarer: