måndag 19 november 2012

Onödig fakta o gamla bilder

Nåjaa, känner att jag så småningom börjar bete mig som en normal människa igen o inte nån sovande sengångare. (Alltså huhhu va ja har blivit dålig på att skriva, fick nyss googla om människa skrivs med två n eller inte..) Har världens sjukaste rygg idag efter att stått hela helgen o även idag på jobbet. Borde seriöst börja träna ryggen mer när jag är på gymmet. Imorgon blir det jobb 11-18 o sen måste jag nog iväg o träna, förhoppningsvis orkar Pendi o jag släpa oss ur sängen imorgon bitti också så vi hinner ut o gå en längre sväng när jag ändå börjar en timme senare. Och sen på onsdag får jag sluta redan klockan 15! Redan klockan TRE PÅ DAGEN gott folk! Det är åtminståne 2 månader sen jag har fått sluta så tidigt på en vardag, och det ska blir SÅ SKÖNT! Jag slutar alltid kl 18 eller 19 o sen efter det orkar man ju inget annat än möjligen en stund på gymmet o sen sova.

Nu har jag inga färska bilder igen så här kommer några gamla istället.. Tycker ni att det blir tråkigt med sånt får ni säga till.. NOT. För det är min blogg o jag sätter upp hur många tråkiga bilder jag vill. :)

Herregud, en sommar var jag blond. 3 år sen. Inte vackert, inte vackert.


Sen blev jag mörkhårig igen. 2 år sen.


Hehe, känner ni igen dehär små rara tonåringarna? :D 


Haha, jag satt o läste i lite gamla dagböcker (har skrivit regelbundet sen slutet av lågstadiet) förra veckan o hittade tiden från när jag träffade Sami. Vi fick många skratt när jag läste högt för Sami vad jag hade skrivit :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar