fredag 2 november 2012

Min bror och jag

Jag satt o lekte lite med webkameran nyss när jag hade tråkigt, o plötsligt snubblade jag på en oerhört spännande och oväntad upptäckt!! Jag liknar min bror! Har inte riktigt sett det förr men visst skulle man kunna tro att det är min bror som är ansiktet på bilden!? Fast det är kanske bara mamma o syrran som ser att det liknar.. men seriöst, precis sådär ser han ut! (- det långa håret o tror inte han äger sådär fancy kläder heller men va vet jag) (och för de som missat det så har jag en bror som är typ 1,5 år äldre, tydligen var det en av mina nyare kompisar (men som jag ändå varit bekant med i flera år) som inte visste det förrän på vår förlovningsfest (samis o min alltså, annars vore det lite weird..))


Försökte sen likna honom på lite andra bilder också men det är bara på denhär som det ser ut som han. Och inte hittade jag nån bra bild att jämföra denhär bilden med heller. Så ni får nu bara lita på mitt ord. Amen.

2 kommentarer: