söndag 18 november 2012

Komatiserad

Huhhu, nu känner jag att jag går på reservkrafterna här nu.. Natten mellan fredag-lördag sov jag 3½-4 timmar, var sen o jobbade på Köpmannamässan i ca 8 timmar, sen rakt till Jepo på inflyttningsgfest, sen sova 7h, och idag var jag i jobb på mässan igen i 3 timmar. Och jag är alltså en sån människa som måste sova 9+ timmar per natt för att funtionera ordentligt.

Så eftersom att jag var på jobb idag känns detta inte som en söndag alls, o imorgon kör en ny vecka igång igen med 9 timmar jobb. -_- En very relaxing weekend med andra ord..


Så nu skulle jag helst av allt bara vilja slänga mig på sängen o sova i 7-8 timmar, men då känns det ju som att jag slösar bort min enda halva lediga dag. Så därför hämtar jag tacochips från köket o så sätter jag på nyaste avsnittet av Jersey Shore istället. Adjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar