tisdag 13 november 2012

Kalevala Koru

Blir bara mer o mer förtjust i Kalevalas smycken (det kommer väl med ålder höhö)! Införskaffade ett till silver halsband igår som fick joina lilla samlingen.  1. Helinä (6766) i brons som jag egentligen fick i konfirmationspresent av mostrarna men har inte börjat använda det sedan för ett par veckor sen när jag hittade det i skåpet! (denna modell tillverkas inte mer)
  2. Siivet (6789) i silver fick jag av familjen när jag fyllde 20år. (fast det var nog jag själv som valde ut det)
  3. Euran Sydän (1095) i brons (vill ha den i silver också!) köpte jag åt mig själv för ett par månader sen..?
  4. Venla (6803) Nykomlingen i silver (tillverkas inte mer) 
Sen har jag ju också armbandet till Siivet o örhängena till Euran Sydän. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar