måndag 12 november 2012

Åbo och Efterlyses

Hur kommer det sig att jag uppdaterar oftare när jag inte är hemma än när jag bara sitter hemma i soffan o degar o har all tid i världen..?

Nå, här kommer de enda bilderna som jag tog från när jag var i Åbo i helgen. På lördagkväll var vi på bio o såg filmen Looper, som faktiskt var riktigt bra! Sen gick vi en snabb sväng via Aura å (heter den så?) så jag nu skulle hinna se den innan jag begav mig hemåt igen.


Domkyrkan på andra sidan..


Höhö Okej min dåliga humor tar över här nu känner jag.. Har jobbat 9h idag så jag skyller på att min hjärna är uttorkad av uttråkning. Men imorgon är jag ledig! Woopwoop! Ska gör nåt så kul som att städa o sen bara sami kommer hem med bilen ska jag släpa mig till gymmet.

Förrästen! Är det nån som har en platt-tv till salu!? Typ 40-46" o inte nåt skräpmärke. Vi (Sami) har kommit fram till att vi inte kan leva med bara en 42"s tv i vårt lilla hus. Vi måste ha en till! Vi har redan beställt en till soffa (don't worry, inte nån likadan mosterbautasoffa som vi har i vardagsrummet utan bara en 2pers (men som annars är samma stil o färg som den stora så det ser enhetligt ut)) som kommer på torsdag så datarummet ska göras om till vardagsrum nr.2 a.k.a Samis spelrum. 

Haha ni skulle ha sett syrrans min när jag sa att vi skulle göra om det till ett bebisrum! Ganska exakt såhär såg hon ut!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar