fredag 12 oktober 2012

Påfyllning av lagret

Nåjaa, har äntligen tagit mig tid att sätta mig o beställa mer nagelgrejor. Har helt slut på vissa storlekar av tipparna o building gelen är också helt slut. Så beställde 4 påfyllningspåsar, 3 geler och julklistermärken.


Nu ska jag hoppa i duschen o sen ska jag så småningom börja söka mig mot Vasa. Får se om jag åker ensam eller om Sami/Elin eller nån annan kommer med. Ska äntligen få håret klippt och så måste jag via Iittala butiken o byta vår förlovningspresent som vi fick av samis mamma o bror m.fam. De hade nämligen råkat köpa exakt samma Iittala tallrikar som vi redan har, samma färg o allt! Så nu ska jag byta dem till djuptallrikar istället. Tycker på nåt vis att det känns som att man är otacksam när man byter nåt som man fått i present men det är ju onödigt att ha allt för många tallrikar av en storlek o inga av en annan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar