onsdag 31 oktober 2012

Ledig förmiddag

Börjar jobba först kl 15 idag. Har hunnit städa hela huset o gå på promenad med Pendi idag (+ några timmar serier). Efter jobbet blir det att åka o träna igen. Hade inget tålamod igår på gymmet så det gick skit, men bättre att släpa sig dit fast man bara tränar 45min än att sitta på soffan hela dagen, right?

Dagens facelook. Jag har fått skiiitdålig hy på senaste tiden (nu finns det säkert de där ute som sitter o är skadeglada då jag alltid har skrytit på att jag har bra hy). Efter en dag känns det som om jag har ett smörpaket både i fejset o i håret. Får nog börja knapra piller igen tror jag, såhär kan man ju inte ha det!


1 kommentar:

  1. Hej! vilken fin blogg! (och hund :) Har du lyckats knåpa ihop designen på din blogg själv? Vill också kunna ha bilder på min header! Hur har du gjort? MVH Annasrosetter.blogspot.com

    SvaraRadera