tisdag 6 mars 2012

kl. 9.48

Bara 3 dagar tills vi åker till Helsingfors! Det ska bli så skönt att inte behöva tänka på nåt annat än sig själv, om så bara för en helg. :) Samis mamma hade fantiserat ihop att vi ska förlova oss under helgen, ett par av mina kompisar har också frågat det, men jag måste nog göra er besvikna! För några planer på det har vi inte ännu! Dock har vi funderat om det möjligen ändå skulle ske under detta år, men det är inte säkert än.

Men vet ni va!? Jag slipper på bröllop på sensommaren! Samis bror i Öja ska gifta sig i september. :) De har ju redan 2 barn tillsammans så det börjar väl vara på tiden.. ;) Fast hela samis släkt är ju finsk så jag kommer ju fatta nada, men det ska bli intressant att se om det skiljer sig nåt i traditionerna från ett (finlands)svenskt bröllop. :) Så nu blir det att börja spana efter klänning.. :)


Förra sommarens bröllop när min kusin Marie gifte sig med sin Filip. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar