lördag 10 mars 2012

Kl. 16.36

Både sami i jag hann bli riktigt sura igårkväll innan vi hittade nåt ställe att äta middag på.. Till sist satte vi oss ner vid en tex mex restaurang där de hade förvånansvärt god mat, men Sami blev inte mätt av sin portion så efter att vi gått omkring lite for vi via Mäkken efter ett par hamburgare också o tog hem till hotellet. :D

Idag har vi ätit världens bästa hotellfrukost! De hade seriöst ALLT man kunde önska sig. Väntar bara på morgondagen så man får gå ner o äta igen. ;) sen idag har vi bara gått i butiker, åt lunch på ett cafe i Stockmann o hann få otroligt sjuka fötter innan vi kom tillbaka till hotellet för en powernap.

Hittade inte direkt mycket att köpa.. Två st piké tröjor från stadium, ett par vagabond skor som hade kostat 109€ men var nu nedsatta 50% så de blev jag glad för, en Björn borg sminkväska o lite smått från monki.

Nu ska vi väl snart iväg på stan igen för det börjar väl så småningom bli middagsdags. Såg ett matställe igår som vi ville gå till men det var fullt, går väl kanske dit igen o ser om de finns nåt bord ledigt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar