onsdag 22 februari 2012

kl. 23.56

Var nyss ut med Pendi o stannade o prata med en granne som kom ut då deras lilla russian toy var ute. De har tydligen sålt sitt hus till ett yngre par så snart kommer det förhoppningsvis lite mer -40 årigt folk hit på denna gata. ;) Vi är absolut de yngsta som bor här o när jag berättade för en annan granne att jag bara är 20 år så blev hon väldigt överraskad, hennes 20 åriga son bor nämligen ännu hemma medan jag egentligen har bott hemifrån sen jag var 15-16 o har nu redan eget hus.. ;) Därtill kan ju också tilläggas att jag inte är laestadian! (isåfall vore det inte så konstigt..)

Ne, Pendi har redan somnar o nu ska nog jag också söka mig mot sängen så jag inte försover mig då sotaren kommer imorgon. Gonatt.

2 kommentarer:

  1. ALLA laestadianer bor ju nog absolut hemifrån när dom e 20 i eget hus ... så bra att du tillag att du int e en av dom.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja visste att nån sku reagera på hede.. ;D Nämen altså 98% av min klass från lågstadie e gifta, så he e no bara så att di flesta e väldigt tidiga me att hitta nån att gifta sig me o skaffa familj, men visst finns de andra som e tidiga också, de e ju jag ett bevis på! Men allti då ja berättar åt nån att ja e 20år, från Larsmo o har eget hus (o heter sundqvist) så tar de för givet att jag är laestadian, vilket jag om ja ska va ärlig inte tar som nån komplimang.. (vi får alla ha våra egna åsikter)

    SvaraRadera