onsdag 22 februari 2012

kl. 22.50

Imorgon innan jobbet tror jag att jag ska gå in till Code igen o prova de sista klänningarna som jag inte hann prova i tisdags. Hoppas hoppas hoppas att en av dem skulle passa! men jag tvivlar.. Jag brukar alltid börja leta kläder för en utekväll ca 5 tiden då jag börjar fixa mig, och alltid är det samma visa, jag hitta ingenting i skåpet o sen sätter jag på mig nåt halvfult o är på superdåligt humör o har bara lust att slänga mig på soffan resten av kvällen. Denhär gången tänkte jag ju då vara ute i god tid men det verkar ju inte gå speciellt mycket bättre ändå.. Det har faktiskt hänt ett par gånger att jag i sista minuten ringt o sagt att jag inte kommer på en fest bara för att jag inte hittar nåt att ha på mig.. Borde verkligen skaffa mer partykläder..!

Nu ska jag se färdigt ett avsnitt desperate housewives o sen ut me doggen ett varv oså hoppar jag i säng sen! Goodnight!


Världens bästa serie, kan se den om o om igen hur många gånger som helst utan att tröttna!

2 kommentarer:

  1. vi kan fa ti kokkola! ja har int heller na ti ha på me!! ja prova va ti code å wautsi men hitta int na :(

    SvaraRadera
  2. Ja tror int rikti ja har tid dehär viko, ja jobbar hela dan imåro å på lörda har ja så myki att gö, ska tapetser färdi hallen, städa o fara o köp en lipasto.. :/

    SvaraRadera