fredag 24 februari 2012

kl. 22.31

Toppen jag köpte igår som jag tänkte ha på mig i morgon ser inte så bra ut har jag nu kommit fram till, så imorgon förmiddag blir det nog en tripp till Kokkola med syrran för att försöka hitta nåt nytt ändå. Tapetserade klart hallen redan ikväll så då fick jag en sak ur världen. Då har jag bara kvar på morgondagens schema att:
  • hitta partykläder + lite annat smått
  • städa hela huset
  • fixa syrrans naglar
  • festa helahalva natten
Jag har provat använda skorna som jag köpte igår lite nu också.. får se om jag alls kan ta dem på mig imorgon för jag som är väldigt ovan att gå på mer än 4cm klack spänner ju fötterna så de blir helt sjuka o ömma efter 5min.. Ska försöka gå in dem lite ikväll men i värsta fall går det ju att ta med ett par låga skor o sätta dem i narikkan så har man nåt att byta till om det blir alldeles olidligt.. Fast med lite alkohol i kroppen känns det väl inte lika farligt heller.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar