onsdag 15 februari 2012

kl. 12.49

Jee! Vår soffa har redan kommit till Kokkola så pappa o jag far o hämtar den redan idag! Jag trodde inte att den skulle komma på ett par veckor ännu så jag blev glatt överraskad då sami ringde o sa att han hade fått meddelande om att den finns där. :) Förhoppningsvis kommer den inte se allt för enorm ut i vårt vardagsrum.. (är lite orolig för den biten..) Har lite andra inredningsdetaljer i tanken som jag inte har velat handla ännu innan soffan kommit men nu kan man äntligen börja färdigställa vardagsrummet! Har ju inte visat nån helhetsbild på det rummet (eller nåt annat rum heller egentligen..) än då jag tycker det ser så oerhört fult ut med våra blåa soffor vi har nu. Men till kvällen kanske det kommer bild på soffan åtminståne.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar