torsdag 9 februari 2012

kl. 12.37

Nu har jag fixat naglarna! Gjorde korta denna gång så man inte ska vara så handikappad. Och jag orkade inte börja påta med fransk manikyr så jag lackade naglarna under finish gelen så det inte kommer att flagna. :)


Jag tänkte att det finns ju säkert folk som inte riktigt förstår hur det funkar, så jag tänkte bara förklara att det ju inte alls är som "lösnaglar" man sätter fast utanpå hela nageln utan det är bara tipparna, det vita, som man förlänger med. Tippen går in några mm på den egna nageln och så filar man ihop så att det inte ska synas nån kant. Sen sätter man på flera lager olika gel över hela nageln + tippen så att det blir hållbart.


Klåttade lite på en bild så man ska förstå bättre. :p

Nu ska jag hoppa i duschen, sen äta o chilla o så småningom till jobbet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar