måndag 27 februari 2012

kl. 12.21

Hade ett svagt ögonblick imorse då jag var så trött när jag skulle köra sami till jobbet kl 6 så jag sa att han fick ta bilen o jag kunde cykla till mitt jobb. Han sa att det var ganska kallt ute (-13) men att det säkert hinner bli varmare tills jag ska iväg.. Jo pyttsan! i -18grader fick jag trampa iväg 4,5km med cykelringarna halvtomma. Ska försöka börja cykla oftare så jag får lite mer motion men jäävlar va trött o förbannad man är när man kommer fram.

Helgens förfest var riktigt bra med trevligt folk hemma hos oss :) Melody däremot var skittråkigt så det blev att nath, jag o anna tog taxi tillbaka till vårt redan 2-halv3 tiden. Tror att det finns lite bilder på kameran som möjligtvis kommer upp ikväll eller nångång när jag orkar se igenom dem ordentligt.

Och åååh va jag skulle vilja ut o resa! Orkar inte vänta tills London i augusti o södern nästa vinter! :( Jag vill åka NU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar