onsdag 8 februari 2012

kl. 22.47

Sitter o funderar om jag ska fixa naglarna eller gå i säng. Hur som helst så ska jag åtminståne ut med doggen först. Börjar först kl 3 imorgon så jag hinner nog fixa naglarna från morgonen också, men det är sällan jag kommer igång, det brukar mest bli så att jag lämnar framför tv:n på morgonen (eller vilken tid på dygnet som helst). Borde verkligen ta tag i träningen också o dieten har jag totalt skitit i (surprise surprise!), vilket inte är bra. Borde få bort minst 5kg innan jag är nöjd + ENORMT mycket fastare mage o armar. Fortsätter jag i denhär takten vågar jag seriöst inte visa mig på beachen i sommar. I'm not joking.

Ikväll har jag haft tråkigt så då kan man ju leka med kameran..
Och så måste jag ju nämna min kära storebror också som fyller 23år idag! GRATTIS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar