lördag 14 januari 2012

kl. 23.01

Nej, den engelska var inte lika bra som den svenska tycker jag. :/ Kanske om jag inte nyss skulle ha sett den svenska o precis kunna minnas allt som händer, då kanske den hade varit bättre. Tyckte många talade dålig engelska o det var så löjligt då många tidningar o sånt var på svenska men de talade engelska. Jag tror filmen hade varit bättre om den hade gjort så att den utspelade sig i amerika o namnen var engelska. Lite mer omgjord altså o inte bara precis samma allt men engelskt tal. Då kan ju de som inte kan svenska lika bra se den svenska med undertexter.

Dessutom hade jag en tuggummi tuggande dam bredvid mig som skulle envisas med att tugga med munnen öppen, vilket inte förbättrade biobesöket precis..

Men innan filmen började fick vi se ett frieri! I samma stil som detta:Så det var ju lite kul! (Hon sa nog JA!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar