söndag 22 januari 2012

kl. 22.32

Sami o jag har ju LCHF:at nu i ca 2veckor. Sami slutade redan i mitten på denna vecka men jag ska fortsätta. Har dock fuskat otroligt mycket i helgen men fr.o.m imorgon tar jag i med nya tag! Kommer säkert fuska nästa helg också men mitt mål är ju inte att gå ner jättemycket heller så det spelar inte så stor roll för mig fast det inte går fort. Har helt slutat äta bröd vilket är bra, det var ju min viktigaste basföda tidigare. ;) Potatis o pasta o sånt har jag heller inte ätit sen jag började (förutom franskisar nu i helgen). Lite kolhydrater kan det bli ibland men jag försöker hålla det så lågt som möjligt på vardagarna.


Nåja, imorgon är jag ledig så då blir det långprommis med Pendi på förmiddagen o sen far jag med killarna till JeppisGym kl 18 o tränar 2h (brukar inte vara riktigt så länge om jag är ensam men har ju inget val när jag delar bil med sami..).

Jag måste säga att jag har börjat må mycket bättre sen jag började med dieten! Förr mådde jag illa seriöst varenda dag, men det har jag inte gjort en enda dag sedan jag började. Dessutom håller man sig mätt mycket längre om man äter bacon och/eller ägg till frukost istället för smörgås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar