onsdag 25 januari 2012

kl. 22.31

En kollega i kokkola butiken blev sjuk idag så efter halva dagen i vanliga butiken fick jag hoppa i bilen o åka dit o avlösa henne så hon fick åka hem o vila. For sen direkt till mamma&pappas i larsmo o snyltade lite mat o massage av syrran. ;) Har altså varit borta över 12h idag.. Som tur har sami varit hemma mer så pendi inte har behövt vara ensam fullt så länge, men hon har nog ändå fått vara ensam mycket. Imorgon börjar jag som tur kl 15 så innan det ska vi nog hinna på ordentlig prommis. Får hoppas bara att det inte är -20 grader som det varit idag!

nu ska jag se ett avsnitt paradise hotel innan jag slocknar..! Är både lättirriterad, trött o har huvudvärk nu ikväll. Sami for o sova så fort han märkte att det inte är nån vits att prata desto mer med mig så jag får ha tv:n för mig själv.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar