söndag 8 januari 2012

kl. 21.24

Jag gjorde nya naglar för några dagar sen.. I burken (o på bilderna) ser glittret ju lila ut.. men på naglarna är det så rosa som det bara kan bli! Vilket jag inte riktigt gillar så jag tror jag fixar om dem o gör dem helt basic naturligt så kan man lacka dem själv sen hur man vill med vanligt lack.

Bilderna är väldigt dåliga då de är tagna med min telefon + webcam.. men ni får kanske bättre bilder nästa gång..Pendi o jag har varit på fler lite längre prommisar idag o träffat många hundar men jag har ju nästan aldrig telefonen med då vi är ute o går så jag har inga bilder att visa. Borde ta bild imorgon då hon har sin rosa jacka på.. hon är för söt! :) Bakom huset på gräsmattan är det ingen vits att gå nu då pendi knappt slipper framåt.. Snön är djupare än hon är hög nu så hon lämnar liksom att hänga på snön då hon hoppar sig fram.. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar