söndag 15 januari 2012

kl. 20.00

Iförmiddags var vi alla tre ut på skogspromenad i snön. Pendi hade lite kämpigt med att komma fram men på vissa ställen fanns den skiderspår som hon kunde traska i.. :)Sen for Sami o jag till Kokkola. Hittade inte mycket förutom ett par skor (som min snälla sugardaddy Sami köpte åt mig) + en kavaj o morgonrock från H&M. Efter det for vi direkt till Öja till samis bror o hälsade på. Vi har inte varit dit sen jul så vårt fadderbarn Alex hade inte fått sin julklapp än. :)

På väg hem for vi via en av samis kompisar o sami fick låna hem en systemkamera på prov, han funderar på att köpa den om han tycker om den. Så nu har Pendi o jag (o allt annat i huset) fått vara modeller.


Funderar på att fixa nya naglar ikväll (jag tog bort de gamla mitt i veckan då vissa börjat lossa så jag orkade inte ha kvar dem) men vi får se om jag orkar..

1 kommentar:

  1. Sv: Åh, stanna gärna mig nångång ifall du råkar se oss! :)

    SvaraRadera