torsdag 12 januari 2012

kl. 18.37

Idag har jag mejlat skolan o meddelat att jag inte tänker fortsätta studera på vuxen merkonom linjen som jag började i höstas på mer. Det var helt enkelt för ointressant + att jag däför heller inte orkade hålla reda på skolkvällarna så jag missade en massa som jag borde ha läst ikapp. Men nee, jag är nog för lat måste jag erkänna. Dessutom vill jag inte lämna Pendi ensam mer än hon redan måste vara då vi båda jobbar så mycket. Jag har börjat jobba mer nu efter nyåret o fast det inte är riktigt 100% ännu heller så tycker jag att det är tillräckligt mycket tid hemifrån.Imorgon har jag 9h jobbdag igen o det ser jag INTE fram emot.. sen jobb på lördag ännu o sen äntligen ledigt 2dagar. Jobbar förästen varje lördag åtminståne fram till mars, troligen längre men vi har inte gjort längre jobblista än så än. Som tur har jag oftast ledigt måndagar så får ha ledigt 2 dagar på raken iallafall. :) Nån hel-helg ska jag åtminståne ha ledig i vår för shopping i Helsingfors + förhoppningsvis några dagar för London shopping om det blir av..! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar