måndag 16 januari 2012

kl. 12.41

Idag har pendi blivit friserad lite. Tog inte bort så mycket då det är så kallt o så mycket snö men lite så hon inte är nån lurvboll åtminståne. :) Sen fick hon hoppa i duschen också, något hon inte är riktigt förtjust i men hon står snällt stilla iallfall.

Nu ska jag själv hoppa i duschen o sen ska jag hämta sami från jobbet då han får sluta lite tidigare för att hinna med nå ärenden på stan. Sen far jag själv till tatueraren o lagar mig lite svartare. ;) Can't wait!

Bilder på mina nya naglar o pendis nya frilla får ni säkert sen ikväll då sami har kommit hem o orkar fota. Jag försökte själv ta lite bilder med systemkameran men gav snabbt upp då det mesta bara blev suddigt.. :D Tur att jag inte har planerat in nån karriär som fotograf.. :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar