fredag 6 januari 2012

kl. 11.26

Idag ska jag städa, sen får jag se om jag orkar/hinner laga nya naglar. Vet inte om jag ska prova på franska igen, lila glitter eller naturliga..

Sami o Mikko håller på byter köksbänk o nu mäter o grejar de för att få nya diskhon på rätt plats. :) På måndag morgon kommer rörmokaren igen så då får jag min efterlängtade regn dusch uppsatt + att vi kan använda kranen i köket igen (den började läcka förra veckan så vi har inte använt den sen dess) + att vi får installerat den andra wc'n också. :) Sen bara allt börjar bli klart ska jag påbörja mitt projekt, fixa köksskåp dörrarna! De ska målas om o sättas i nya handtag.


Kanske lite snyggare än innan? ;) Väggen ska ju ännu få mörka kakel, men har inte varit o tittat på exakt form o färg än..

Iförrgår kväll var en av Mikkos bekanta hit o installerade ugnen åt oss, så igårkväll när jag slutade jobbet var vi o handlade o lagade sen tortillas!! Ooh va jag har saknat att kunna steka o värma i ugn! Idag ska jag koka potatis o steka fiskpinnar, o försöka göra lite gräddfilssås av gräddfilen som lämnade av från tortillisarna igår (har ni provat gräddfil (utan kryddor) på tortillas? Jättegott!).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar