tisdag 27 december 2011

kl. 23.29

Igår var jag ute på lite längre promenad med Pendi.. hon fick ha på sig sin Angel huppari även om det inte var superkallt, men det visade sig att den nog behövdes ändå då vi var ute så länge att hon ändå hann bli frusen..!


Och ursäkta men är jag faktiskt sådär SKITFET som jag ser ut att vara på bilden..!?!? Jag vet att kinderna normalt pöser ut på mig då jag ler men COME ON!!!


Imorgon blir det mellandagsrea-shopping i Kokkola med Anna-Lovisa o Heidi. Men vi får se om det ens finns nåt i hela stan som går på FatAss-Beth. -_-

Nu ska jag sova, blir uppstigning halv 8 imorgon för kl. 8 måste jag köra till Påras med en bilkärra som Sami hade lånat idag då han köpte panel till badrumstaket (riktigt fint blev det), förhoppningsvis har han färdigt kopplat den på bilen åt mig då för annars kan det bli lite problem..

1 kommentar: