onsdag 21 december 2011

kl. 22.34

Åjåj va ja uppdaterar sällan. Ändå tittar ni in varje dag. Har ni inget liv eller? :)

Kom hem från jobbet halv 9 ikväll. Imorgon jobbar jag lite kortare dag så det blir 10-17. Som tur har jag bilen så jag behöver inte cykla på morgonen. Det är nog ett suicide mission bara i sig att cykla till jobbet på morgonen. Fryser man inte ihjäl så faller man o dör. Fast hem har jag inte behövs cykla än. Jag har ju min slav (aka Sami) som får komma o hämta mig med cykelställning på bilen de dagar jag cyklat.

I förmiddags var jag o handlade lite julklappar (började jobbet 12) så nu har man väl det mesta klart förutom åt mamma o pappa. Åt mamma vet jag vad jag ska köpa men har inte hunnit efter den än, men åt pappa har jag ingen aning. Nån som har tips på pappa-julklapp? Börjar ju vara ute lite i sista stund med 2 dagar före jul o ena dagen jobbar jag 10timmar.. Det är altså imorgon jag borde köpa nåt så nu får ni nog ta o knappra så tangenterna glöder o ge bra tips åt mig!

Såhär ser jag ut då jag är trött men ändå känner mig ganska cool.. eh.. Förrästen tror jag att jag håller på får ögoninflammation snart.


Just de, ska vi tävla om vem som först väger 100kg? Jag har oddsen på min sida, för sami har köpt en fritös..

Jag o sami om en månad (min jävel till sambo går ju inte upp ett gram fast han skulle äta grillmat varje dag, så det är jag som får lida av hans påhitt).. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar