torsdag 22 december 2011

kl. 20.27

Idag köpte jag julklapp åt mamma, men det jag skulle köpa åt pappa var slut i hela stan, så nu vet jag fortfarande inte vad jag ska köpa åt honom. Jag hittade också ett presentpapper som har lite "gammal stil" (det bruna) så jag tänkte att jag kör med lite sånt i år, var o köpte snöre från tiimari så de ser ännu lite mer gammaldags ut. Förra året var det silver o blått som gällde runt presenterna. Jag är lite sån så jag tycker utseendet är nästan lika viktigt som själva presenten.. :D Paketerade till och med om 4 paket så att jag skulle få det mera sammanhängande.. ;)


Åt mamma, nathalie o de två små åt Sami. :)

För ett par veckor sen fick vi på jobbet beställa Thomas Sabo smycken för -50%! Jag beställde två armband o ett hänge. Idag kom dom så jag fick sätta på mig det ena armbandet mesamma då jag hade glömt att sätta på mig nåt på morgonen. :) Ett läderarmband man snurrar runt flera varv med ett 'E' hänge i silver. 


För er som inte vet vad Thomas Sabo är så är det ett smyckesmärke som har riktat in sig mest på berlocker till armband o halsband o sånt, finns även några klockor som man kan sätta berlockerna på. Det är dock ganska dyrt så jag skulle knappast ha köpt nåt om vi inte hade fått rabatt. (vi säljer det inte alls i vår butik utan i butiken i Ylivieska o lite i Kokkola)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar