söndag 11 december 2011

kl. 17.43

Igår på dagen tog syrran o jag tag i saken o tapetserade om datarummet, så nu sitter jag här i vårt randiga rum. Riktigt bra blev det också, jag är nöjd. :) Sen hämtade vi syrrans gamla säng från larsmo också så nu har vi gästrummet till förfogande för gäster också.


Tog bara en dålig cam bild. Men ni ser ungefär iallafall. :) Vi tapetserade altså den väggen med bårdarna på liggande. De andra väggarna är helt vita.

Sen på kvällen kom emmi o anna hit o förfestade med kinect! :D Sen tog vi en taxi in till stan, satt på netti en timme o sen for vi o shake'ade på melodys dansgolv tills stängning. Emmi gick hem till sitt o Anna o jag for efter vårrullar o for o köade till taxin. Kom väl hem halv 5 tiden o stupade i säng.


Har legat på soffan/i sängen hela dagen idag o börjar nu känna mig lite mänskligare igen.. :) Riktig chillsöndag detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar