onsdag 28 december 2011

kl. 17.26

Har varit i Kokkolas butiker 5h idag. Ändå kom jag inte hem med mycket! Hittade egentligen inga kläder, bara en bh o en såndär grej som trycker in magen under klänningar, lite smink, ett hjärta till ytterdörren o parfym. Har nog aldrig tidigare spenderat såhär mycket pengar på parfym på en o samma gång förr.

Kom hem me denna YSL parfym + shower gel åt mig själv.


Och denna Emporio Armani parfym + shower gel + after shave balm åt sami.


Nu ska jag ta det lugnt medan sami far på gym, sen ska jag klippa hans kompis o fortsätta ta det lugnt, kanske spela lite kinect dance så man får igång svetten innan duschen. Mitt nagel paket kom inte idag men på nätet står det att det var i vasa idag kl 13 så imorgon kommer det förhoppningsvis. Börjar 3 o slutar 7, sen på fredan jobbar jag hela dagen 10-19 så vi får se om jag hinner fixa naglar åt mig innan nyår alls.. :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar