fredag 30 december 2011

kl. 14.26

Jag känner mig lite som en mormor nu då jag får börja klaga på värk i höften också.. Snart skramlar det till en gång och så ligger jag här bakom disken då ryggen o höfterna ger upp o brakar ihop. INTE KUL.

4,5h kvar sen är jag fri i 2 hela dagar!! Ojojoj va skönt det ska bli! Det bästa är att Sami också är ledigt så jag behöver inte sitta ensam hemma med Pendi o tråka. På jul var vi ju förståss också lediga men då hade vi ju så mycket att göra + att sami började jobba redan i måndags. Nyårsplanerna ligger lite på hälft ännu, antingen sitter vi hemma eller så far vi bort, men då är det lite svårt då jag inte gärna vill lämna pendi ensam hemma då hon är rädd för raketljud.. :/ Får se hur det blir..

Jag skulle redan vilja laga om mina naglar.. :D blir irriterad på då den vita kanten inte är perfekt + att jag skulle vilja pröva glittrena som jag beställde o göra en glitter fading istället. Började bli lite trött igårkväll på slutet så jag orkade inte laga högra handen på noggrannt som jag hade kunnat med lite mer tålamod.. (+ att jag gick o tvättade händerna mellan building gelen o french gelen för att det vart så kladdigt.. STORT misstag, åtminståne det att jag torkade händerna med handduk sen, det fastnade miljontals små dammhår eller nåt på naglarna som sen fastnade på penseln så det vita ser förjävligt ut på nära håll.. )Får se om jag orkar försöka få bort de översta lagren ikväll o laga nytt imorgon morn eller nåt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar