söndag 4 december 2011

kl. 0.25

Har varit på gymmet både igårkväll och idag. Skönt att börja få in lite träningsrutiner igen, vi kommer dessutom vara utan fungerande badrum fram till veckan före jul minst (inga rörmokare har tid att installera dusch+vessa+kökskran innan det) så på dessa veckor borde jag ju komma in i ett ganska bra tempo. Hittade ett par svarta jeans idag också vid Wautsi för 30€(!!!), min hitta-jeans-lycka har börjat bli bättre!

Sami o jag kom nyss hem från bion. In Time var vi o se, faktiskt helt bra film.


6,7/10 på IMDB
 In a future where people stop aging at 25, but are engineered to live only one more year, having the means to buy your way out of the situation is a shot at immortal youth. Here, Will Salas finds himself accused of murder and on the run with a hostage - a connection that becomes an important part of the way against the system.

Imorgon blir det jobb 12-16, sen borde jag börja på o måla taket i datarummet nu då jag har plast att täcka in golvet med. Sen om jag hinner blir det gym ännu på kvällen, tyvärr stänger det redan 7 så vi får se hur det blir med det.. Sami har varit snäll hittills o åkt till jobbet med arbetskompisar, så jag har fått ta bilen till jobbet varje dag vi bott i huset hittills. Tror inte den lyckan kommer hålla i sig länge till så jag borde i nåt skede hämta min cykel från stan också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar