måndag 14 november 2011

Tycker nog att det kunde börja komma lite snö nu så vi får nån vinter o lite ljus. Vill ju se Pendis min också då vi kommer ut första morgonen o det är snö på marken..! :D

I år kommer vi ha julgran o jag ska försöka mig på att göra en egen dörrkrans. Adventljus ska jag också ha för första gången sen jag flyttade hemifrån, de ska också vara egen-pimpade. ;) Tänk att det bara är lite på 2 veckor till första advent! O då kommer vi bo i huset! :) Var där igårkväll o rev tapeter så nu är det bara att börja tapetsera gästrummet bara vi hittar ett tapetseringsbord. Idag ska vi försöka få rivit alla de sista tapeterna i vardagsrummet så vi blir färdiga nån gång.

Källarförrådet i höghuset vi bor i är redan tömt så det är "bara" alla saker vi har uppe i lägenheten att flytta. Samis mamma o hennes gubbvän (pojkvän låter fel :D) kommer hit nästa helg så då tror jag att de tar hem våra soffor som de ska ärva. Så nu vore det nog på tiden att hitta ny, det kan ju ta ett par veckor att få en om den måste beställas också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar