onsdag 9 november 2011

kl. 23.26

Nehepp, jahapp. Sami fick magsjuka ikväll så jag hann bara måla sista varven i hallen o lilla farstun innan vi for hem. Han var till Öja o hälsade på sin bror igår och där har hela familjen nu magsjuka så det är inte svårt att gissa varifrån det kom. Hoppas bara att inte jag också blir sjuk, har inte tid med det! Dock kom ju världens förkylning över mig inatt, innan den gamla ens hunnit försvinna helt. Fick börja dagen med finrexin o har fått snyta mig var 3:dje minut idag. Svider så in i helvete under näsan gör det också pga det. Kommer sätta dubbla strumpor på mig inatt så kanske jag blir bättre eller åtminståne inte blir värre. Så fort jag får det minsta kallt om fötterna på natten är det alltid 99% säkert att jag har halsont på morgonen.

Köksmaskinerna är nu i huset åtmiståne. Sami tycker att det ser för modernt ut i det gamla köket med rostfritt stål men jag tycker det ser bra ut. Dessutom ska ju köket antingen helt bytas ut eller åtminståne så ska dörrarna målas om så han blir nog säkert nöjd till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar