tisdag 1 november 2011

kl. 22.47

Idag jobbade jag till kl 15 o sen då sami slutade jobbet o kom hem med bilen for jag hem till farmor o farfar o klippte deras hår. Och bilen har inte bråkat på hela dagen! I söndags kolapsade den ju hela 3 gånger så vi är inte överförtjusta i den just nu.. Kanske den blev rädd o skötte sig idag för igårkväll var vi med den till Auto-Trade o frågade hur mycket vi får för den.. Bäst att skärpa sig nu annars blir man bortbytt!

Igår var vi förrästen till MustaPörssi o beställde köksmaskiner. Blir diskmaskin, ugn o kylskåp av märket Bosch i rostfritt stål. De kommer i början på nästa vecka så det blir att slänga ut de gamla denna vecka. Ugnen som finns där nu är i bra skick o inte så gammal så den säljer vi men det andra är det väl knappast nån som vill ha så det åker troligen till ekorosk. Diskmaskinen o kylen är ju ett par årtionden gamla också så de är ju inte av de snyggaste o modernaste modellerna.. Vi tycker inte om att ha delat kyl/frys skåp som vi har här i lägenheten så vi tog ett hellångt kylskåp till köket, och så köpte vi ett vitt hellångt frysskåp av de gamla ägarna som bara är ett par år gammalt som passar i hjälpköket.

Imorgon jobbar jag endast 10-14 så då ska vi till huset sen så ska killarna troligen börja på med kaklingen av badrummet o jag ska måla sista varvet i köket. Sen måste jag börja på med hallen också.. Mindre än en månad tills vi ska vara inflyttade så det är dags att sätta fart nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar