tisdag 22 november 2011

kl. 22.44

Har varit på prommis med Emmi o Pendi ikväll, riktigt skönt att få röra på sig lite faktiskt! Har inte hunnit (orkat) till gymmet början på förra veckan så jag känner mig lite småäcklig..

Vi flyttade lite kläder o sånt till huset idag. Imorgon tar vi i riktigt på riktigt för då har vi även bilkärra till förfogande, + att samis bror kommer med sin bil&bilkärra sen när han slutar jobbet också. Så förhoppningsvis sover vi där första natten nästa natt! Köket ser ännu ut lite som det gör, spisen är inte insatt än, o badrummet är inte heller klart, så det blir väl att gymma extra mycket de inkommande dagarna så man får duscha där efteråt.. :P Brorsan ska väl kakla golvet imorgon men sen är det ännu wcstol o dusch som ska inhandlas o installeras.

Nåja, nu ska jag gå o sova o försöka sova ikapp mina timmar som jag missat de senaste nätterna. Jag är en sån som verkligen måste sova mina 9h per natt för att funktionera ordentligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar