lördag 12 november 2011

kl. 22.15

Lördagskvällar är inte vår starka sida!


Pendi har ett tuggben som hon har tuggat på hela kvällen. Jag visste att det började vara lite kvar men lät henne ha det ändå. Plötsligt verkar hon ha fått lös en bit o står o tuggar o backar bakåt. Jag tänker att det har fastnat i hennes tänder o sticker fingrarna i hennes mun för att försöka få bort det. När jag känner i hennes mun märker jag att det är längre ner i halsen än bara fast i tänderna. Jag lyfter upp henne i famnen o känner att benen viker sig under henne o hon får inte luft. Jag sticker fingrarna i halsen på henne men känner ingenting. Hon börjar andas igen men verkar vara lite chockad o sitter bara i famnen på mig. Efter en stund börja hon leka lite o nu verkar hon ganska normal igen. Har sparat dejour nummern till veterinären i telefonen nu så man ska ha den redo om nåt händer.. 


Förra lördan var det nästan chokladförgiftning för doggen o nu detta. Nästa lördag kedjar vi fast oss i soffan o rör inte en min innan det är söndag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar