fredag 11 november 2011

kl. 22.01

Imorgon är det jag som tar nya tag med gymmandet. Då man ju för en gångs skull kan utnyttja att man är född 1991 så borde man ju ta tillfället i akt. Det är nämligen så att Fitness har 20års jubileum. 1-20.11 får alla som skaffar månadskort -20% rabatt, är man därtill född 1991 får man ännu -20% till, och om man är född den 20 någon månad så får man ännu -20% till. Jag får då altså -40% vilket inte är så dåligt! Nu har jag ingen undanflykt för att inte träna bort dedär extra 4 kilona som jag inte alls tycker om.

Sami o jag har haft fredagsmys ikväll med korvgörans (det är sånt man ska äta då man bantar) o några avsnitt supernatural. Men på snellmans har de övertids jobb imorgon som sami ville ha, så han börjar kl 6 imorgon vilket resulterade i att han däckade 9 som vanligt. Själv sitter jag här i soffan o ska titta lite Jersey Shore. Har börjat om från säsong 1, det är ju bara för kul. :D (fattar inte hur dedär hjärndöda svenskarna kan tycka att "kungarna av tylösand" var alls lika som Jersey Shore (visst det var samma grund, men inget annat), de är ju bara rätt igenom helt jävla skitäckliga i den serien för att vara ärlig, kunde inte se mer än 3 avsnitt för sen ville jag slå sönder tv:n, i Jersey Shore är det ju snygga juiceheads att titta på!)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar